Visita al Parc d’Educació Vial per una Mobilitat Sostenible

Durant els dies 11 i 12 de febrer, els nostres alumnes de Primer i Segon de Primària, han tingut la sort de poder experimentar i aprendre a través de jocs i dinàmiques actives, un poquet sobre Educació Vial per una Mobilitat Sostenible.

Totes les activitats proposades pels monitors han sigut realitzades pels quatre grups. I algunes d’elles les desenvolupaven en llengua valenciana, la qual cosa, ens ha paregut molt favorable per a posar en pràctica esta llengua fora de l’entorn escolar. Mentres uns aprenien la teoria, altres experimentaven bones pràctiques de circulació com a vianants i ciclistes.

A nivell teòric, els tallers han estat orientats cap al vehicle més segur, el món de la bici i els avantatges d’esta en la ciutat. Després han realitzat el concurs de passa la roda, per a refermar els coneixements adquirits.

A nivell pràctic, mentres uns han realitzat un joc, responent a preguntes, sobre el que havien aprés respecte al significat i bon ús de normes i senyals de trànsit, altres han realitzat exercicis de conducció de bicicletes, patinets i karts.

Finalment, i aprofitant el bon temps que hem tingut, han disfrutat a l’aire lliure, del joc de l’oca de la mobilitat sostenible. Millor Impossible!

LES PROFESSORES DE PRIMER I SEGON.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn