Visita al Palau

El divendres de la setmana passada, vam anar al Palau de la Música. Quan vam entrar, els músics començaren a preparar-se. De repent es tancaren les llums i va eixir el Director amb una perruca de color negre i va dir que s’anomenava Beethoven. Tocaren una part de les partitures de Beethoven i en acabar el Director es va llevar la perruca i va contar resumidament la història de Beethoven.

Després va donar una breu presentació als ballarins que dançaven mentre l’orquestra començà a tocar una simfonia.

A continuació el Director ens va explicar que encara que Beethoven era sord, podia fer simfonies molt bones i va fer una demostració d’una partitura que representava una tormenta que començava suau però poc a poc es tornà més violenta i els ballarins ballaven al seu ritme. Els músics van acabar de tocar la simfonia mentre que els ballarins van posar-se en diferents nivells d’altura, van agafar unes teles de color blau en diferents tons i van fer una ola i van acabar l’audició.

Opinió personal:

A mi m’ha agradat molt la música, perquè jo pense que la música clàssica és molt bonica i Beethoven em pareix un gran músic; però preferix escoltar la música classica sense ball.

Alex Zhuo i Ling Ting Chen 6é B

Facebook
Twitter
LinkedIn