Policías por un día

L’alumant del tercer cicle de primària hem experimentat ser policies per un dia gràcies a l’activitat “Les multes de Tonucci”.
Tonucci va imaginar un món dissenyat per a xiquets i xiquetes, en el qual pogueren anar a tots llocs sols i sense perills. Per això, hui hem sigut nosaltres els que hem cridat l’atenció a aquells que no complien la llei. Hem posat diverses multes, totes per cotxes mal aparcats, que envaïen passos de zebra o obstaculitzaven la visió i podia ser perillós. També hem vist “proves” de com alguns amos/es de mascotes no han recollit els excrements dels seus animals, però no hem pogut deixar multes per a no embrutar encara més els carrers del nostre barri.

Las alumnas y alumnos de tercer ciclo de primaria hemos experimentado ser policías por un día gracias a la actividad “Las multas de Tonucci”. Tonucci imaginó un mundo diseñado para niños y niñas, en el que pudieran ir a todos sitios solos y sin peligros. Por eso, hoy hemos sido nosotros los que hemos llamado la atención a aquellos que no cumplían la ley. Hemos puesto varias multas, todas por coches mal aparcados, que invadían pasos de cebra u obstaculizaban la visión y podía ser peligroso. También hemos visto “pruebas” de cómo algunos dueños/as de mascotas no han recogido los excrementos de sus animales, pero no hemos podido dejar multas para no ensuciar aún más las calles de nuestro barrio.

Facebook
Twitter
LinkedIn