Día de la música

Amb motiu del dia de la Música, 22 de novembre, el nostre alumnat més menut de primària ha rebut la visita a les seues aules dels grans del cole (6é, 1r i 2n de l’ESO) per a realitzar uns tallers musicals i celebrar així la setmana de la música amb molta germanor.

Perquè la música ens representa, ens acompanya, ens commou i ens dona ànims. Perquè amb ella ens expressem, ens comuniquem i acaronem l’ànima. Perquè sense ella el món és gris i solitari. Perquè des del Col·legi Trafalgar, estem per apropar-la i regalar-la a la infància.

Con motivo del día de la Música, 22 de noviembre, nuestro alumnado más pequeño de primaria ha recibido la visita a sus aulas de los grandes del cuelo (6.º, 1.º y 2.º de la ESO) para realizar unos talleres musicales y celebrar así la semana de la música con mucha hermandad.

Porque la música nos representa, nos acompaña, nos conmueve y nos da ánimos. Porque con ella nos expresamos, nos comunicamos y mimamos el alma. Porque sin ella el mundo es gris y solitario. Porque desde el Colegio Trafalgar, estamos para acercarla y regalarla a la infancia. 

#semanadelamusica #juntoshacemoscole

#talleresmusicales

   

   

 

Facebook
Twitter
LinkedIn