CONCURS DE CONTES “BROCOLÍN”

Els cursos de 4t A y B, han realitzat per segon any consecutiu el “ Concurs de Contes Saludables Brocolín”, a l’ àrea de Llengua Valenciana.

Durant la primera sessió es va fer un debat a la classe relacionat amb els hàbits de vida saludable: alimentació, activitat física, higiene, descans… Tots vam parlar sobre la importància de tots aquests aspectes per a la nostra vida i la nostra salut.

A continuació, es va presentar el fil conductor de tota l’activitat, el personatge Brocolín. Es va parlar de les abundants propietats beneficioses d’aquest aliment per al nostre organisme, i es va dir als alumnes que aquest personatge hauria d’aparèixer a tots els contes que ells i elles elaborarien. Durant una setmana, els alumnes han exposat els seus contes a la resta de companys.

El dimarts 16, la mestra va proclamar els dos guanyadors de les dues classes (Paula Cruzans 4t A i Aitor Lluch 4t B) i va fer entrega dels seus premis: Diploma i cistella amb aliments saludables variats i material escolar.

Per últim, els guanyadors han exposat els seus contes a les classes de 3er de Primària i 4t respectivament.

L’activitat ha resultat, un any més, molt enriquidora per als alumnes ja que s’han treballat molts aspectes importants per al seu aprenentatge com: la salut, la llengua valenciana, la creativitat, l’ortografia, la imaginació i l’expressió tant oral com escrita. Els alumnes s’han mostrat molt motivats per l’activitat i han gaudit i aprés d’una manera diferent.

Enhorabona als guanyadors i recordeu el lema de Brocolín: “ Si fort i sa vols estar, una vida saludable has de portar”.

Facebook
Twitter
LinkedIn