9 d´octubre y Día de la Hispanidad 1er ciclo Primaria

sam_5407Dia de la Comunitat Valenciana i dia de la Hispanitat

Primer i segon de Primària

Amb motiu de la commemoració del dia de la Comunitat Valenciana i el dia de la Hispanitat els alumnes de primer i segon de primària han realitzat les activitats següents:

9 d’octubre

El divendres set d’octubre, les professores de valencià van contar als alumnes la història de la conquista de València amb il·lustracions gràfiques que feien als alumnes entendre i viure la història en primera persona, ja que en classe el bàndol dels cristians entonava la cançó de: «Jaume I tènia cent soldats» i el bàndol moro la de: «Aram Sam Sam, Aram Sam Sam». Tots ells van disfrutar i van aprendre de forma lúdica el motiu de la dita celebració. Posteriorment, van pintar una fitxa del Rei Jaume I el conqueridor.

12 d’octubre

Per a evocar este dia, data en què tradicionalment es va commemorar l’arribada de Colom a Amèrica, hem promogut un dia de reflexió i diàleg intercultural, on els alumnes han expressat les seues opinions sobre el respecte a la identitat de cada poble.

Després els alumnes de primer han decorat una visera amb el motiu de les 3 caravel·les de Colom per a apegar en la part superior, i els alumnes de segon, han escrit una xicoteta poesia que relata la història del descobriment d’Amèrica, han decorat el missatge de la botella que Colom va enviar, i finalment han realitzat un manual d’una caravel·la amb taps de suro, pals, gomes i cartolina. sam_5406

Facebook
Twitter
LinkedIn