1ER CONCURS CONTES D’HÀBITS SALUDABLES: “BROCOLÍN”

Els cursos de 4t de primària, han realitzat enguany el “1er Concurs de Contes Saludables”, a l’ àrea de Llengua Valenciana.

L’activitat va constar d’ una primera sessió a la que es van veure uns vídeos relacionats amb els hàbits de vida saludable: alimentació, activitat física, higiene, descans…

A continuació, es va fer un debat a la classe al qual tots vam parlar sobre la importància de tots aquests aspectes per a la nostra salut.

Després, la mestra va presentar el fil conductor de tota l’activitat, el personatge Brocolín. Es va parlar de les abundants propietats beneficioses d’aquest aliment per al nostre organisme, i es va dir als alumnes, que aquest personatge hauria d’aparèixer a tots els contes que ells i elles elaborarien.

Durant una setmana, els alumnes han anat exposant els seus contes a la resta de companys. El divendres 11, la mestra va proclamar els dos guanyadors de les dues classes (Fran Furió-4t A i Javier Alamar-4t B) i va fer entrega dels seus premis: Diploma, cistella amb aliments saludables variats i material escolar.

Per últim, els guanyadors han exposat els seus contes a les classes de 3er de Primària.

L’activitat ha resultat molt enriquidora per als alumnes, ja que s’han treballat aspectes molt importants per al seu aprenentatge com: la salut, la llengua, la creativitat i l’expressió tant oral com escrita. Els alumnes s’han mostrat molt motivats per l’activitat i han gaudit i aprés d’una manera diferent.

Enhorabona als guanyadors i recordeu el lema de Brocolín: “ Si fort i sa vols estar, una vida saludable has de portar”.

Facebook
Twitter
LinkedIn